طرز تهیه ترشی فلفل دلمه جدید

ترشی فلفل دلمه ایی , ترشی فلفل دلمه آب , ترشی فلفل دلمه طرز تهیه فلفل دلمه ای
انواع فلفل دلمه ای شکم پر، فلفل دلمه ای رنگی، ترشی فلفل و قارچ، فلفل دلمه ای خالی، فلفل دلمه ای، فلفل دلمه ای کبابی و …. را می توان در خانه تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه انواع ترشی با فلفل را یاد گرفتیم. ترشی یکی از پرطرفدارترین چاشنی هایی است که در بیشتر سفره های ایرانی پیدا می شود. اگر می خواهید یک ترشی خوشمزه جدید را امتحان کنید، می توانید با فلفل دلمه ای ترشی درست کنید. فقط در خانه انجام دهید، این ترشی بسیار سریع است و طعم بسیار خوبی دارد، در ادامه مطلب می توانید طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای، ترشی فلفل رنگی، ترشی فلفل خالی و … را یاد بگیرید.ترشی فلفل دلمه ای شکم پر مواد لازم برای ترشی فلفل دلمه ای شکم پر 2 کیلو فلفل سبز 1 عدد موسیر کوچک 350 گرم کرفس 50 گرم هویج 250 گرم فلفل تند 6 نمک و سرکه به مقدار کافی سبزی (شوید – ترخون – مرزه – نعناع) 500 گرم ترشی فلفل دلمه ایی, ترشی فلفل دلمه آب, ترشی فلفل دلمه طرز تهیه فلفل ترشی
فلفل شکم پر برای تهیه ترشی شکم پر، همه مواد را شسته و بگذارید کاملا آبکش شوند و خرد کنید.بعد از تمیز کردن، سبزیجات را ریز خرد کنید. دم فلفل را به آرامی با چاقو بردارید و داخل فلفل را بردارید و سبزیجات خرد شده را داخل فلفل بریزید. می توانید انتهای فلفل را به شکل دری برش بزنید و پس از پرکردن داخل فلفل، ادویه ها را روی آنها بپاشید و از در خارج شوید. هر فلفل شکم پر را در ظرفی بریزید و مخلوط نمک و فلفل و سرکه را داخل آن بریزید و در ظرف را خوب ببندید و در جای خنک نگهداری کنید تا فلفل شکم پر بعد از یک ماه ترشی شود. فلفل، فلفل یا فلفل سبز رنگی، سیر 4 عدد، برگ بو 4 حبه، 3 عدد فلفل سبز تند، 7 عدد سرکه، 2 لیوان هویج، 150 گرم سبزیجات ترشی، 1 گرم غذا، نمک در مقدار لازم ترشی فلفل دلمه شکم پر, ترشی فلفل دلمه, ترشی فلفل دلمه ای طرز تهیه فلفل دلمه ای
تهیه فلفل دلمه ای فلفل ها را شسته و خشک کرده و به صورت حلقه ای برش دهید و یک شب روی دستمال پارچه ای پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. هویج و اجازه دهید آب اضافی خشک شود.سرکوهارا با نمک، برگ، فلفل سبز خرد شده یا کامل، فلفل دلمه ای و هویج، در قابلمه را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.سیر یا حلقه ای پوست کنده، کامل یا خرد شده را به همراه ادویه های ترشی به سرکه خنک شده اضافه کنید. فلفل دلمه ای را در ظرف تمیزی بریزید و درب آن را ببندید و بگذارید یک هفته در جای خنک دم بکشد. برای تهیه ترشی می توانید از خیار و گل کلم نیز استفاده کنید. به جای سیر می توانید از موسیر استفاده کنید. ترشی فلفل های رنگی. مواد لازم برای ترشی فلفل های رنگی. ترشی ادویه جات ترشی. 3 قاشق غذاخوری برگ بو. 3 عدد فلفل سبز تند. 10 عدد سرکه به میزان لازم (حدود 2 تا 2 عدد و یک عدد فلفل (رنگی) نمک به میزان لازم طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای, طرز ترشی فلفل دلمه ای, ترشی فلفل دلمه ای شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه ای رنگی

طرز تهیه فلفل دلمه ای برای تهیه فلفل دلمه ای، گل کلم و فلفل ها را با آب و نمک بشویید. و در آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند و به اندازه دلخواه خرد کنید و روی پارچه پهن کنید و بگذارید یک شب بماند و آب اضافی آنها خشک شود و خیار را خرد کرده و 2 قاشق چایخوری نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید. سپس با آب سرد بشویید.سبزیجات خرد شده را در قابلمه بریزید و مقداری آب جوشیده سرد به آن اضافه کنید و 5 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس آبکش کنید.سرکه را با 2 قاشق چایخوری نمک و فلفل سبز تند و برگ بو به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود و سبزیجات خرد شده را که کاملا خنک شده اند به همراه سیر و ادویه ترشی داخل شیشه بریزید و با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید. شیشه را ببندید و به مدت یک هفته در جای خنک قرار دهید. به جای گل کلم می توانید از کلم قرمز استفاده کنید، در صورت تمایل می توانید هویج را نیز به این مواد اضافه کنید.  طرز تهیه فلفل دلمه ای برای تهیه فلفل دلمه ای می توانید از هر یک از دستورهای بالا استفاده کنید اما سبزیجات دیگر را از دستور تهیه کنید. افزودن سیر و موسیر به این ترشی کاملا اختیاری است، طعم فلفل دلمه ای به تنهایی در ترشی بسیار خوب است طرز تهیه فلفل دلمه ای با روغن زیتون برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای با روغن زیتون، مقداری فلفل دلمه ای را چرخ کرده و در خیارشور بریزید. در ظرف را بپوشانید و با روغن زیتون پر کنید و در ظرف دربسته را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید سپس فلفل ها را در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.فلفل ها را داخل شیشه بریزید و روی آن نمک بپاشید و روی آن را با سرکه بپوشانید و در شیشه را ببندید.این ترشی بعد از ۲ روز ته نشین می شود. می توانید از روغن زیتون اضافی برای تهیه انواع سس و سالاد استفاده کنید. ترشی فلفل سوخاری مواد لازم برای ترشی فلفل سوخاری فلفل دلمه ای 3 سرکه سیب، نصف لیوان آب، شکر 1.5 پیمانه، یک چهارم پیمانه نمک، نصف قاشق چایخوری سیر، 1 حبه فلفل سفید بدون چرخ و خردل، مقداری  طرز تهیه فلفل دلمه ای روی گریل، فلفل ها را به صورت سالم در سینی بچینید فلفل را در فر قرار دهید یا فلفل را چهار قسمت کنید و هسته باقی مانده را بردارید و در سینی فر قرار دهید تا پوست روی سینی است فلفل را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید و 30 دقیقه بگذارید تا پوست بسوزد و قهوه ای شود. نایلون را ببندید تا بخار شود و پوست به راحتی جدا شود.در قابلمه آب و سرکه را بجوشانید و شکر و نمک و فلفل و خردل را اضافه کنید و پوست را از فلفل دلمه ای جدا کنید و به سرکه اضافه کنید و خاموش کنید. شعله را بعد از 5 دقیقه بگذارید تا سرکه خنک شود. فلفل را داخل شیشه بریزید و داخل آن را با سرکه پر کنید.این ترشی بعد از 1 روز آماده می شود و با گوشت و غذاهای کبابی طعم فوق العاده ای پیدا می کند.  .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی هلو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …