طرز تهیه مربای خرما

مربای خرما یکی از مغذی ترین و سالم ترین مرباهایی است که می توانید به راحتی در خانه درست کنید. افزودن پودر انواع مغزها و دانه ها به مربای خرما می تواند این مربا را جایگزین طبیعی و سالم تری برای شکلات در صبحانه کند، طرز تهیه مربای خرما با سایر مرباها متفاوت است و می توانید این مربا را با شکر یا بدون شکر درست کنید. البته اگر می خواهید مربای خرمای شما کاملا طبیعی و سالم باشد از طرز تهیه مربای خرما بدون شکر استفاده کنید. مربای خرما یکی از مغذی ترین مرباهای خانگی است که می توانید قبل از صبحانه از آن برای تقویت انرژی روزانه خود استفاده کنید و برای خوشمزه تر و مقوی تر شدن مربای خرما می توانید در آخرین مرحله پخت مانند مغزها گردو و گردو را به آن اضافه کنید. فندق، پسته یا گردو. از مخلوط پودر فندق و پودر بادام زمینی یا پودر بادام به سلیقه خود می توانید یک صبحانه کاملا طبیعی و سالم از شکلات خرما تهیه کنید که بسیار مقوی و طعم بسیار مطبوعی است.مربای خرما طبیعی, مربای خرما, طرز تهیه مربای خرما شکلات صبحانه با مربای خرما یکی از محبوب ترین روش های استفاده از مربا خرما در بین کودکان این است که مربای خرما را روی نان تست جو یا نان تست هفت دانه که غلات کامل هستند، بپاشید و دانه های آجیل مورد علاقه خود را در بالا بپاشید. نان و بخوربرای غنی شدن نان تست می توانید از خامه و کره هم استفاده کنید، این صبحانه بسیار غنی و البته بسیار پرکالری است، بنابراین ترجیحا این ساندویچ را فقط برای کودکان در سن رشد یا زمانی که زمان بسیار کمی دارید و دارید استفاده کنید. اگر باید با عجله آماده شوید و زمان زیادی برای صبحانه یا ناهار ندارید، نان تستی که با مربای خرما و آجیل های مختلف پوشیده شده است، می تواند بهترین منبع انرژی برای شما باشد. مربای خرما بدون شکر مواد لازم مربای خرما برای 8 نفر زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: 10 دقیقه خرما با شیره 1 کیلو آب 1 لیتر مواد لازم برای مربای خرما, طرز تهیه مربای خرما با شکر, شکلات صبحانه با مربا خرما طرز تهیه مربای خرما بدون شکر

برای تهیه مربای خرما به شما نیاز دارید. 1 کیلو خرما با شیره برای مربای خرما پررنگ باید خرمایی را انتخاب کنید که شیره داشته باشد خرما را در ظرفی بریزید و 1 لیتر آب اضافه کنید و بگذارید بماند تا خرما نرم شود. دانه های خرما را بردارید و تابه را روی آتش بگذارید تا خرما ها پخته شوند و مارمالاد شبیه ماس شود سپس حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مارمالاد خنک شود.مربا را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود و دوباره روی حرارت قرار دهید تا آب آن کاملا خشک شودبهتر است هر از چند گاهی مربا را هم بزنید تا نچسبد. بعد از سرد شدن مربا را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو می توانید روی مربا مقداری کنجد، پودر پسته و پودر نارگیل یا ترکیبی از مغزهای خرد شده و جوانه های رزماری برای تزیین مربای خرما با شکر مواد لازم برای مربای خرما با شکر خرما 1 کیلو آبلیموی تازه 5 تا 6 عدد گرم شکر 1.25 گرم پودر دارچین و پودر زنجبیل به میزان لازم  طرز تهیه مربای خرما با شکر برای تهیه مربای خرما با شکر می توانید از خرماهایی که بافت سفت دارند نیز استفاده کنید، خرما را بشویید و خشک کنید، درب آن را بردارید و به نسبت 1 تا 6، خرما را مخلوط کرده، با آب شکر مخلوط کرده و 40 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود. خرماهای نرم شده را خرد کرده و با دارچین و پودر زنجبیل یا اسانس دلخواهتان مخلوط کنید و دوباره حرارت دهید تا آب آن کاملا گرفته شود، به عنوان مثال یکی از اسانس های طبیعی که در ترکیب با خرمای مارمالاد بسیار غنی است، پوست لیموی رنده شده است. . آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس آن را در لیوان ریخته و در یخچال قرار دهید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خیار شور با تخم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …