چرا ژله سفت نمیشود

علت اصلی نگرفتن و نبستن ژله,علت اصلی نگرفتن و نبستن ژله چیست,وقتی ژله نمیبنده چه کنیم

دلیل نبستن ژله و ترفندهای رفع مشکل نگرفتن ژله

احیانا برایتان پیش آمده که برای میهمانتان ژله تهیه کرده اید و موعد مصرف با نبستن ژله مواجه شدید، بنظرتان دلیل چیست؟

در زیر دلیل نبستن ژله، نکات تهیه ژله سفت و خوشمزه را برای شما آورده ایم.

علت نبستن ژله چیست؟

– نسبت مواد مورد نیازی که برای تهیه ژله استفاده می کنید، نامناسب می باشد.

– مایع ژله را بیش از اندازه روی حرارت می گذارید.

– قالب را به شیوه اشتباه آماده می کنید.

– برای برگرداندن ژله داخل کاسه مورد نظر از شیوه درست استفاده نمی کنید.

الان که متوجه شدید چرا پودر ژله نمی بندد، با رعایت راه حل های زیر می‌توانید از شل شدن و نبستن ژله پیشگیری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا مراحل و روش تهیه یک ژله سفت و خوشمزه را برای شما توضیح کنیم.

علت اصلی نگرفتن و نبستن ژله,علت اصلی نگرفتن و نبستن ژله چیست,علت شل شدن و نبستن ژله چیست

وقتی ژله نمیبنده چه کنیم

شیوه درست تهیه کردن ژله

اولین قدم برای درست کردن یک ژله سفت و خوشمزه، رعایت کردن میزان نسبت ترکیب مواد و روش درست تهیه آن می باشد. برای تهیه یک بسته ژله ۱۰۰ گرمی نیاز به یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد دارید. ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به آهستگی هم بزنید. چنانچه می‌خواهید ژله روشن و یکدستی داشته باشید، با استفاده از شیوه بن ماری، چند لحظه مایع ژله را بر روی بخار کتری بگذارید.

در انتها یک لیوان آب سرد را به مخلوط بیفزایید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید. برای سفت شدن بیشتر ژله می‌توانید به جای یک لیوان آب سرد، از نصف لیوان آب استفاده کنید.

استفاده از قالب ژله مناسب

دلیل اصلی نبستن ژله

برای استفاده از قالب ژله، نیاز می باشد چندین راهکار آسان را رعایت کنید تا روزگار خارج کردن از قالب، گرفتار مشکل نشوید. ابتدا قالب ژله موردنظر خود را به خوبی چرب کنید، به طوری که همه‌ی اقبال‌های آن چرب شود. در مرحله‌ی بعد کف قالب را قدری شکر بپاشید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.

در آخر قالب را از فریزر خارج کنید و مایع ژله را درون آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ژله به خوبی ببندد.

نحوه درست خارج کردن ژله از قالب

برای آسان سوا شدن ژله از قالب، چندین شیوه وجود دارد، یکی از شیوه های رایج، استفاده از آب جوش می باشد. به این صورت که قالب ژله را به مدت ۱۰ ثانیه درون آب جوش قرار دهید، آنگاه ژله را داخل کاسه موردنظر خود برگردانید. تنها توجه داشته باشید قالب ژله، بیشتر از مدت روزگار توصیه شده، داخل آب جوش قرار نگیرد. چون همین کار یکی از دلیل‌ها اصلی این سؤال می باشد که چرا پودر ژله نمی بندد؟

علت اصلی نگرفتن و نبستن ژله,علت اصلی نگرفتن و نبستن ژله چیست,علت شل شدن و نبستن ژله چیست

علت شل شدن و نبستن ژله چیست

نکته طلایی برای زود بستن ژله

در ادامه تصمیم داریم به شما یک شیوه طلایی برای سفت شدن ژله و زود بستن آن توضیح کنیم. در حقیقت این شیوه برای وقت هایی کارساز می باشد که وقت کافی برای بستن ژله ندارید. در این صورت با استفاده از این شیوه می‌توانید در مدت روزگار کوتاهی یک ژله خوشمزه و سفت را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:  فلفل سفید چیست؟ و زمان استفاده از آن

برای تهیه ژله بی‌درنگ، شما نیاز به چند تکه یخ دارید. در این شیوه بعد از حل شدن پودر ژله در آب جوش، با استفاده از شیوه بن ماری، به جای استفاده از یک لیوان آب سرد، از ۳/۴ لیوان یخ استفاده کنید. یخ‌ها را داخل ژله داغ بریزید و پس از ذوب شدن آن‌ها، ژله را داخل یخچال بگذارید. در آخر در مدت روزگار کوتاهی، یک ژله خوشمزه و سفت خواهید داشت.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …