برای تهیه خمیر پیتزا، مایه خمیر و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و کمی آب گرم به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل کند.روغن زیتون، مخمر، شیر و مخمر را مخلوط کنید. نیمی از آرد را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. برای تهیه رویه پیتزا، گوشت را به ورقه های نازک برش دهید و در تابه ای نچسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. می پزد و ترد است. . سیر را رنده کنید جعفری را خرد کنید. سیر، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید. خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید و روی سینی پیتزا قرار دهید. مخلوط مواد ترکیب شده را روی خمیر پخش کنید و با یک لایه پنیر پیتزا بپاشید. یک لایه گوشت روی پنیر بگذارید و مقدار کمی پنیر روی پیتزا بپاشید. پیتزا را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا بپزد.پیتزا سیر و استیک با نان جو، مواد لازم برای پیتزا سیر و استیک با نان جو، 2 عدد بیکن، 100 گرم سیر، 2 حبه کره، 50 گرم فلفل دلمه ای، 1 عدد قارچ، 5 عدد پنیر پیتزا، شیر به مقدار لازم 1 پیمانه پنیر پارمزان و نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با نان جو برای تهیه سس روی پیتزا سیر و استیک ماهیتابه را داغ کرده و کره را آب کنیدسیر را رنده یا له کنید و با نمک و فلفل سیاه به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن بلند شود شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. یک تابه دیگر بردارید و مقداری کره در آن آب کنید. بیکن را در کره سرخ کنید و از ماهیتابه خارج کنید. فلفل را به صورت نوارهای نازک برش دهید و دور قارچ را بپوشانید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را با همان کره ای که بیکن را سرخ می کردید تفت دهید تا آب آن ها گرفته شود. سس سیر را روی نان جو بمالید، سپس پنیر پیتزا بپاشید و بیکن را روی آن قرار دهید، فلفل و قارچ را روی بیکن قرار دهید و دوباره پنیر پیتزا بپاشید. فری که از قبل با دما گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم تا پنیر روی آن آب شود و قهوه ای شود. .