دوستی با خواص تغذیهای و درمانی پیازچه
پیازچه ها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها، دارای خواص انبوه دیگری نیز هستند.
پیازچه مشابه سیر و ترهفرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب میشوند و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده می شود.
بسته به جایگاه جغرافیایی که پیازچه در آن به وجود آمده و رشد کرده می باشد اسامی متفاوتی برای آن برشمردهاند که جمله هستند از Scallion, Spring onion, inexperienced onion و….
برخی از خواص درمانی پیازچه عبارتند از:
• کاهش قند خون
• کاهش کلسترول خون بالا
• کاهش فشارخون بالا
• کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطانها
جالب می باشد بدانید همان اجزایی که مسئول بوی خاص پیازچه هستند، بیشترین فواید را برای سلامتی به ارمغان می آورند.
از اجزای تشکیل دهنده پیاز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- آلیل پروپیل دی سولفاید
تحقیقات نشان داده این ترکیب، سطوح قند خون را کاهش میدهد.
۲- کوئرستین
کوئرستین آنتیاکسیدانی می باشد که در پیازچهها یافت می شود و دارای فواید ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی می باشد.
۳- کروم
پیازچه ها غنی از کروم هستند. کروم 1 ماده معدنی ضروری می باشد که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیرهسازی ماکرونوترینتها (درشت مغذیها) استفاده میکند.
۴- ویتامین C
پیازچهها سرشار از ویتامین C هستند. ویتامین C علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، از بدن در مساوی بیماریهای قلبی – عروقی، بیماریهای مربوط به چشم و نیز چین و چروکهای پوستی محافظت میکند.
روش های استفاده از پیازچه ها
پیازچه ها،سبزیجات چند منظورهای هستند که طعم ملایمی دارند و میتوان از آنها در بسیاری از غذاها استفاده کرد.
ساقه سبز و حباب سفید رنگ پیازچهها، هر 2 خوراکی هستند.
پیازچه را میتوان به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف نمود یا این که آن را به صورت خام در کنار خوراکهای مرغ و گوشتها به صورت تزئین زیبایی قرار داد و البته همراه با غذا آن را خورد.
علاوه بر این، پیازچههای ریز ریز شده و خرد شده را میتوان درون سالادها، سُس ها و سوپها ریخت و یا این که آن را بر روی غذاهایی چون پیتزاها، ماکارونیها و… قرار داد.