طرز تهیه تارت نارنگی

پخت تارت نارنگی,درست کردن تارت نارنگی

نحوه ی درست کردن تارت نارنگی

روش تهیه تارت نارنگی

تارت نارنگی یکی از تارت های خوشمزه ی میوه ای هست که در فصل پاییز و زمستان آن را می توانید تهیه کنید. این تارت یکی از خوشمزه ترین تارت ها هست که 9 ترش هست و 9 زیاد شیرین. در ادامه با 2 دستور تهیه ی آن آشنا می شوید.

طرز تارت نارنگی:

مواد مورد نیاز برای تارت نارنگی:

 آرد همه منظوره 1 و نیم فنجان
 شکر دانه ریز  نصف قاشق چایخوری
 نمک نصف قاشق چایخوری
 کره 100 گرمی 1 رقم
 آب یخ  1 چهارم فنجان
 پوست نارنگی رنده ریز 2 قاشق چایخوری + 1 فنجان
  آب نارنگی تازه  2 رقم
 آبلیمو تازه  5 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز 1 فنجان
زرده تخم مرغ بزرگ 12 رقم
نمک 1 پنس
کره بدون نمک 100 گرمی 1 و نیم مکعب
خامه پر چرب 1 فنجان
شکر قنادی 2 قاشق چایخوری

طرزتهیه تارت نارنگی:

ابتدا اقبال خارجی و یا خمیر تارت را آماده کنید. در 1 کاسه کوچک آرد الک شده، شکر و نمک را بریزید. کره را افزایش کنید و با  نوک انگشتان آن را مخلوط کنید تا قطعه های اندازه نخود در آن درست شود. آب یخ را به آن افزایش کنید و هم بزنید تا خمیر شما تهیه شود.

اگر خمیر خیلی خشک بود به آن 1 الی 2 قاشق غذاخوری دیگر آب افزایش کنید تا خمیر لطیفی بدست آورید و به دستتان نچسبد.

میزان آبی که باید به آن افزایش کنید به آرد شما بستگی دارد که در انواع آردها گوناگون هست. خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده برگردانید و به 1 شکل گرد با کلفتی 1 اینچ باز کنید. آن را داخل پلاستیک قرار بدهید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات تخته ای مغزدار

پس از 1 ساعت روی سطح کار را کمی آرد پاشی کنید. خمیر را به شکل 1 مستطیل 20-35 سانتیمتر پهن کنید. خمیر را در قالب تارت با لبه های شیاردار 10 سانتیمتر در 20 سانتیمتر با ته قابل سوا شدن قرار دهید. دور لبه های قالب تارت را خمیر بزنید و افزایش های آن را برش بزنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 30 لحظه در فریزر قرار بدهید.

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی خمیر را کاغذ روغنی قرار بدهید و 1 قالب سایز کوچکتر تارت را روی آن قرار بدهید این کار برای این هست که خمیرتان پف نکند و حالت تارت را بگیرد و سپس به مدت 30-40 لحظه در فر قرار بدهید تا بپزد. (بهتر هست قالب سنگین باشد) وزنه یا همان قالب و کاغذ روغنی را بردارید و به مدت 10 لحظه دیگر آن را بپزید تا کاملا پخته شود. آن را خارج کنید تا کاملا خنک شود.

کرم نارنگی را در 1 قابلمه میانه ​​درست کنید، پوست نارنگی را با آب مرکبات، شکر، زرده تخم مرغ و نمک را داخل قابلمه بریزید، آن ها را مخلوط کنید. آن را روی شعله ی گاز قرار بدهید و با حرارت ملایم بپزید و اغلب با کفگیر هم بزنید تا کرم خیلی غلیظ ولی قابل ریختن شود، حدود 30 لحظه این کار را انجام بدهید. آن را به وسیله ی صافی در 1 کاسه صاف کنید.

کره را هم بزنید و به آن افزایش کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. کرم نارنگی را داخل خمیر تارت آماده شده بریزید و به وسیله ی 1 ورقه پلاستیکی سطح کار را فشار داده و صاف کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز کیک بستنی شکلاتی و نعنایی

آن را به مدت 3-5 ساعت در یخچال قرار بدهید تا زمانی که خودرش را بگیرد و سرد شود.

خامه شکل گرفته را در 1 کاسه میانه ​​درست کنید، می توانید خامه ی پاکتی را با شکر قنادی ها بزنید تا غلیظ شود و روی آن خطوط چنگال باقی بماند. سپس خامه ی آماده شده را روی کرم بریزید و می توانید با نارنگی تزیین کنید و سرو کنید.

تارت (بدون خامه زده شده) را می توان به مدت 2 روز در یخچال قرار داد.

طرز تارت نارنگی با خمیر بیسکویت:

طرز تهیه تارت نارنگی,تارت نارنگی

طرز پخت تارت نارنگی

مواد مورد نیاز برای لایه تارت نارنگی :

 خرده بیسکویت  2 پیمانه
 کره آب شده  120 گرم
شکر  2 قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز برای لایه ی پنیری:

پودر قند 1 چهارم پیمانه
پنیر خامه ای 250 گرم

مواد مورد نیاز برای سس نارنگی:

 زرده تخم مرغ  6 رقم
 آب نارنگی طبیعی 2 چهارم پیمانه
 نشاسته ذرت  1 قاشق غذاخوری
 پوست نارنگی ریز رنده شده 1 و نیم قاشق مرباخوری
 کره خرد شده 120 گرم
شکر  نصف پیمانه

مواد مورد نیاز برای تزیین تارت نارنگی :

 خامه هم زده شده 1 و نیم پیمانه
 پودر قند 2 قاشق غذاخوری
 وانیل کمی
 برش های نارنگی  به مقدار لازم برای تزیین

طرز ی تارت نارنگی:

برای تهیه ی تارت نارنگی به این روش ابتدا فر را روشن کنید و در دمای 170 درجه قرار بدهید. بیسکویت خرد شده، کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. از قالب گرد تارت (کف آن قابل برداشتن باشد) استفاده کنید و خرده های بیسکویت آماده شده را قالب پهن کنید و به کف و دیواره های اطراف قالب فشار بدهید؛ آن را به مدت 7-8 لحظه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

پودر قند و پنیر خامه ای را در کاسه هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. این کرم آماده شده را روی لایه ی بیسکویتی آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار بدهید. زرده های تخم مرغ را هم بزنید و کنار بگذارید. شکر، آب نارنگی، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و آن را روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.

زمانی که کرم نارنگی آماده شد، از روی حرارت بردارید. مقدار کمی از کرم گرم به کره افزایش کنید و هم بزنید تا کره کاملا ذوب شود؛ آن را به کرم افزایش کنید و برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار بدهید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن آن را روی لایه ی پنیری بریزید و پهن کنید و در یخچال قرار بدهید.

خامه و پودر قند و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا شکل بگیرد. می توانید از خامه های قنادی آماده استفاده کنید و با آن و برش های نارنگی تارت را تزیین کنید.

منبع: خوی وب و بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

با تهیه دسر هویج کلاسیک و خوشمزه آشنا شوید آماده سازی : 20 لحظهپخت : …