طرز تهیه کیک سیب و هویج

کاپ کیک سیب و هویج,طرز تهیه کیک سیب و هویج

پخت کاپ کیک سیب و هویج

طرز کیک سیب و هویج

کیک هویج و سیب از خوشمزه ترین کیک های میوه ای هست که می توانید در هر فصلی از سال بپزید و از خوردن آن لذت ببرید. این کیک ها را می توانید به صورت آسان و یا با خامه تهیه کنید.

طرز کاپ کیک سیب و هویج:

مواد مورد نیاز برای کاپ کیک سیب و هویج :

 آرد  200 گرم
 روغن مایع  120 گرم
 تخم مرغ 2 رقم
 شکر  175 گرم
 مغز گردو  نصف لیوان
 دارچین  2 قاشق چایخوری
 هویج  200 گرم
 بکینگ پودر  1 قاشق چایخوری
نمک 1 چهارم قاشق چایخوری

طرز کاپ کیک هویج و سیب:

برای تهیه ی کاپ کیک سیب و هویج، ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه ی سانتیگراد قرار بدهید. سپس روغن و شکر را با همزن برقی چند لحظه بزنید. سپس تخم مرغ ها را به آن افزایش کنید و خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود. اکنون گردوهای خرد شده و هویج های رنده شده را افزایش کنید و با هم خوب مخلوط کنید.

باید آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و کم کم به مایه ی کیک افزایش کنید و به آرامی به 1 سمت مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

داخل قالب های مافین را چرب کنید و تا نصفه ی قالب ها از مایه کیک بریزید. سپس در فر به مدت 30-40 لحظه در دمای 180 درجه قرار بدهید.

مدت دوران پخت بسته به میزان گرما و درجه ی فر شما دارد. قطعا آن را با خلال دندان تست کنید. پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس با خامه قالب گرفته تزیین و سرو کنید.

کیک سیب و هویج,کیک هویج و سیب

نحوه ی درست کردن کاپ کیک سیب و هویج

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی سرغربیلی

نکاتی برای تهیه ی کیک سیب و هویج :

 برای پخت کاپ کیک باید تخم مرغ ها با محیط هم دما شوند.

 می توانید این کاپ کیک را آسان سرو کنید یا به جای خامه از عسل، پودر پسته و نارگیل و … استفاده کنید.

 آرد و بکینگ پودر شما باید تازه و مرغوب باشند.

 تمرکزفکر کنید سیب و هویج نباید پرآب باشند و اگر آب انداختند آب آن را بگیرید.

طرز کیک سیب و هویج و دارچین :

طرز پخت کیک هویج و سیب,روش های درست کردن کیک سیب و هویج

طرز کیک سیب و هویج و دارچین

مواد مورد نیاز برای کیک سیب و هویج :

آرد 2 لیوان
 تخم مرغ 4 رقم
شکر 1 لیوان (پیمانه قنادی)
سیب 1 رقم
هویج 1 رقم
 روغن مایع از نصف لیوان کمی بیشتر
 گردوی خرد شده نصف لیوان
 کشمش نصف لیوان
 پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 و نیم قاشق چایخوری
وانیل شکری 5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی

طرز کیک هویج و سیب و دارچین :

برای پخت کیک سیب و هویج باید مواد را از قبل آماده کنید و بیرون از یخچال قرار بدهید تا با محیط هم دما شوند. فر را روشن کنید و روی دمای 160 درجه قرار بدهید.

تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا پف کند. روغن مایع را افزایش کنید و هم بزنید، آرد، بکینگ پودر و دارچین را افزایش کنید و هم بزنید. هویج و سیب را بشویید و پوست بگیرید و با رنده ی درشت، رنده کنید. بهتر هست از کشمش های ریز استفاده کنید.

سیب و هویج رنده شده، کشمش و گردو را داخل مایه کیک بریزید و به وسیله ی لیسک هم بزنید. قالب را چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر 160 درجه قرار بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت طرح دار

اجازه بدهید حدود 40-50 لحظه بپزد و پس از گذشت 40 لحظه آن را تست کنید که پخته باشد. این مواد را می توانید داخل قالب های مافین بریزید تا حدی که 1 بند انگشت از سر قالب خالی بماند.

 این میزان به اندازه ی 15 رقم مافین می باشد.

طرز کیک سیب و هویج شکلاتی :

طرز پخت کیک سیب و هویج شکلاتی,طرز تهیه کیک شکلاتی سیب و هویج

روش های درست کردن کیک سیب و هویج

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک سیب و هویج :

 تخم مرغ 4 رقم
 آرد سفید 1 و نیم لیوان
 روغن مایع  نصف لیوان
 پودر قند  1 لیوان
 گردو خردشده 1 سوم لیوان
 سیب رنده شده 2 رقم
 هویج رنده شده  1 رقم
 وانیل‏ نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری

طرز کیک سیب و هویج شکلاتی :

برای تهیه ی کیک سیب و هویج، ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه قرار بدهید. سپس تخم مرغ و وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید. روغن را به تخم مرغ ها افزایش کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید. آرد را آرام آرام به مواد افزایش کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود

پودر کاکائو و دارچین را الک کنید و افزایش کنید و آرام مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس هویج و سیب و گردو را افزایش کنید. مایه ی کیک را داخل قالب میان تهی (یا هر قالب که دوست دارید) بریزید و قالب را در داخل قالب مستطیلی شکل بگذارید.

قالب را به مدت 30 لحظه در فر با دمای 180 درجه قرار بدهید پس از نیم ساعت آن را با خلال دندان تست کنید ببینید پخته هست یا 9. اگر نپخته بود به آن باز دوران بدهید تا بپزد.

طرز تهیه کیک سیب و هویج,کیک سیب و هویج و دارچین

طرز پخت کیک هویج و سیب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

نکاتی برای درست کردن کیک سیب و هویج :

شکر را می توانید جانشین پودر قند کنید.

 زمانی که کیک میوه ای می پزید باید قطعا آن را پس از آب‌کشیدن خشک کنید. از سیب و هویج های آبکی استفاده نکنید. اگر آب سیب و یا هویج زیاد بود و خیلی آب انداختند، آب آن ها را خالی کنید.

 علت قرار دادن قالب در قالب بزرگتر این هست که حرارت به همه جای کیک یکسان برسد و پخت آن یکدست شود.

 اگر دوست نداشتید می توانید گردو و یا کشمش را حذف کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه دسر هویج کلاسیک

با تهیه دسر هویج کلاسیک و خوشمزه آشنا شوید آماده سازی : 20 لحظهپخت : …