طرز تهیه دسر لوکومادس
لوکومادس بهترین دستور دسر سنتی یکی از دونات های یونانی است که گلوله های کوچک عسلی، قرمز و ترد هستند. یکی از محبوب ترین دسرهای یونان که کمی شبیه بامیه ایرانی است، لوکومادس یکی از دسرهای ساده و ارزان یونانی است. به این دسر لوکما یا اسنک نیز می گویند. کیک یونانی لوکومادس از خمیر سرخ شده درست می شود و در شربت مخصوصی شبیه طرز تهیه بامیه می غلتاند.این کوفته های پر از شهد سرخ شده و معمولا با گردو و دارچین تزیین می شوند. می توانید انواع شکلات آنها را نیز بخورید. طرز تهیه دسر یونانی Loukomades
طرز تهیه شیرینی یونانی Loukomades
مواد لازم برای لوکومادس: شیر یا آب گرم 3/4 پیمانه خمیر مایه 3/4 قاشق غذاخوری عسل 1/2 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری آرد 1/4 شکر 1/2 قاشق چایخوری گردو خرد شده و پودر دارچین برای تزیین مواد لازم برای شربت: عسل نصف لیوان شکر 1/3 لیوان دارچین یا چوب دارچین به مقدار لازم 1/3 لیوان آب طرز تهیه لوکومادس : 1/4 شیر گرم و مخمر و شکر را در لیوان ریخته و می ریزیم و حدود 5-10 دقیقه می گذاریم تا فعال شود.آرد، نمک، وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و مایه خمیر و شیر فعال را اضافه کنید و کمی هم بزنید و شیر گرم باقی مانده را کم کم اضافه کنید، این خمیر شل و چسبنده است و اگر خمیر شما سفت بود نیازی به اضافه کردن آرد نیست. مقداری شیر گرم به آن اضافه کنید. و اگر خمیرتان نرم بود مقداری آرد اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و 1.5-2 ساعت استراحت دهید. تا حجم آن دو برابر شود و حباب هایی در آن ایجاد شود، در همین حین شربت را آماده می کنیم، در قابلمه ای همه مواد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. شربت اصلی این شیرینی چوب دارچین است و اگر طعم دارچین را دوست دارید می توانید از پودر دارچین استفاده کنید، مقدار پودر دارچین نباید زیاد باشد زیرا تلخ می شود. وقتی شکر حل شد 3-2 دقیقه بگذارید بجوشد و خاموش کنید سپس مقدار زیادی روغن مایع در قابلمه بریزید و بگذارید روغن داغ شود. چون این جرم شل است نمی توانید با دست بگیرید و داخل روغن بریزید.یک ظرف کوچک روغن کنار دستتان بگذارید و یکی از آنها را با 2 قاشق غذاخوری چرب کنیداز خمیر خارج کنید و داخل روغن داغ بریزید. و اجازه دهید سرخ شوند. طرز پخت دسر یونانی لوکومادس
سپس آن را در سبد بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود، پس از خنک شدن در شربت بریزید و سپس خارج کنید. و در انتها با گردوی خرد شده و پودر دارچین یا پودر پسته تزیین کنید.* اگر لوکومادها داغ باشند و داخل شربت بریزید، شربت زیادی جذب می کنند و حالت خمیری پیدا می کنند. .