طرز تهیه فاج شکلاتی فرانسوی در خانه ساده و سریع
عسل، شیر و کره را روی حرارت قرار دهید و به مدت 15 دقیقه هم بزنید تا طلایی شود. و غلظت آن به حدی می رسد که مواد از دیواره های ظرف جدا می شود سپس حرارت را خاموش کرده و شکلات خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا ذوب شود.کف قالب مورد نظر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید و صاف کنید و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس روی میز کار منتقل کرده و برش بزنید. برای تهیه فاج با آجیل می توانید انواع آجیل های مورد علاقه خود را پس از آب شدن شکلات با مواد مخلوط کنید. استفاده از مغز فندق برای تهیه فاج شکلاتی آجیلی بسیار محبوب است و نتیجه نهایی خوشمزه تر خواهد بود. شکلات گردوی فاج مواد لازم برای گردوی شکلاتی فاج گردویی شکلاتی 450 گرم شکلات شیری 400 گرم شکلات تلخ 50 گرم عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری گردوی خرد شده 1 پیمانه گردوی خرد شده 1 پیمانه طرز تهیه آجیل مسفئول فاج شکلاتی این فاج شکلاتی گردویی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. اگر می خواهید یک فاج شکلاتی ساده درست کنید، می توانید مغزها را از دستور حذف کنید، شکلات ها را خرد کرده و با جوش شیرین و نمک در ظرف مناسبی مخلوط کنید، شیر را اضافه کنید و در حمام آب بگذارید و 4 تا 5 دقیقه بپزید. دقیقه مواد را با لیسک هم بزنید تا شکلات کاملا آب شود. کاسه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.گردوی خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.مواد را در حالی که هنوز داغ هستند در ظرف پیرکسی که از قبل با فویل آلومینیومی پوشانده اید و چرب کرده اید، بریزید و آن را صاف کنید. ظرف را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس فاج را به کمک فویل آلومینیومی روی میز کار منتقل کرده و به صورت مربع یا مستطیل برش دهید. فاج اسپند شکلاتی اگر در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود تا 2 هفته باقی می ماند. ماندگاری فاج گردویی شکلاتی در فریزر 3 ماه می باشد. همیشه قبل از سرو، فاج را به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود و بتوان از آن استفاده کرد. شکلات شیری و فاج عسلی مواد لازم برای شیر شکلات و فاج عسلی آجیل مورد علاقه 150 گرم شیر و عسل 200 گرم شکلات تلخ 200 گرم کره یک قاشق غذاخوری (15 گرم) پودر کاکائو نصف قاشق غذاخوری وانیل دو قاشق چای خوری نمک هشت قاشق چای خوری کلم شیرین با هویج فاج با عسل کف و دیواره های قالب را با فویل بپوشانید یا دیواره ها را چرب کنید و سلفون بپوشانید.بهترین روش برای پوشاندن تابه با فویل آلومینیومی این است که ابتدا تابه را زیر و رو کرده و روی آن فویل بگذارید و با دست کاملا صاف کنید تا شکل تابه را بگیرد و سپس فویل را بردارید و داخل تابه قرار دهید.همه مواد را از یخچال خارج کنید و به مدت 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید، برای میوه های خشک می توانید از گردو، فندق، بادام، بادام زمینی، پسته، کشمش، کشمش خرد شده، میوه های خشک خرد شده به سلیقه خود استفاده کنید. . مغزهای انتخابی را روی سینی فر قرار دهید و به مدت 50 دقیقه در فر 180 درجه بپزید تا رطوبت مغزها گرفته شود، بهتر است مغزها را با حوله مالیده تا داغ شود تا پوست اضافی آن بریزد. ، سپس آنها را به اندازه دلخواه برش دهید. شکلات را تا حد امکان خرد کرده و در قابلمه چدنی یا تفلون را با شیر در حال جوش همراه با عسل و شیر و کره بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و با چند میله هم بزنید تا نیمی از مواد آب شود، اضافه کنید. پودر کاکائو و نمک و به هم زدن ادامه دهید. وقتی 90 درصد شکلات ذوب شد، شیر را روی میز کار به جوش بیاورید و به هم زدن ادامه دهید تا شکلات کاملا ذوب شود و در این مرحله فاج شکلاتی کاملاً الاستیک شود. تا مواد داغ شوند، وانیل و مغزهای خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کرده و در تابه بریزید و روی آن را با کفگیر صاف کنید.روی ظرف را سلفون بپوشانید و حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.قالب را از یخچال خارج کرده و فویل را از قالب روی میز کار به کلم منتقل کرده و به صورت مکعبی برش دهید. اندازه استاندارد برای فاج شکلاتی ساده مربع های 1 اینچی است، اما می توانید آنها را به هر اندازه ای که دوست دارید برش دهید. فاج را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و یک ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. برای تهیه فاج با آجیل می توانید از آجیل مورد علاقه خود در کنار سایر آجیل ها استفاده کنید. فاج شکلاتی با بیسکویت مواد لازم برای فاج شکلاتی با بیسکویت 110 گرم کره 70 گرم بیسکویت طبیعی 3/4 پیمانه شیر 1/2 پیمانه شکر قهوه ای ریز دانه 1 پیمانه پودر نارگیل به میزان لازم طرز تهیه میکس بیسکویت شکلاتی کره و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط آب شود، سپس از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود. در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید. شیرینی هایی را که به قطعات 2 سانتی متری برش زدید اضافه کنید و مخلوط کنید. شیر گرم را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.مخلوط را در یک سلفون ضخیم بریزید و به شکل استوانه ای به طول 25 سانتی متر و قطر 7-8 سانتی متر بغلتانید.سر و ته سلفون را محکم کنید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید سپس سلفون را روی میز کار باز کنید و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید و به ضخامت 1-1.5 سانتی متر برش بزنید. طرز تهیه فاج شکلاتی چوب شور برای تهیه فاج شکلاتی چوب شور، می توانید چوب شور خرد شده را با کراکر یا مغزهای داخل فاج شکلاتی جایگزین کنید و یا از ترکیب دلخواه خود از چوب شور و آجیل برای تهیه فاج شکلاتی پرتزل استفاده کنید. .