برای تهیه کلوچه کاکابتدا، مایه و شکر را در آب گرم ریخته و هم می زنیم و روی آن را می پوشانیم و می گذاریم. در جای گرم به مدت 10 دقیقه تا زمانی که اثر کند. در یک کاسه عمیق نسبتا بزرگ، تخم مرغ ها، روغن ذوب شده در دمای اتاق و نمک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مایه کف کرده را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.نیمی از آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. خمیر را گرد کرده و در وسط بشقاب قرار دهید و روی آن را بپوشانید و ۱ الی ۲ ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود. دوباره خمیر را ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود، خمیر را به شکل استوانه درآورده و با چاقو به اندازه های مساوی برش دهید و همه چیز را در دستانتان ورز دهید و در ظرفی بگذارید و روی آنها را با دستمال بپوشانید تا بیرون خشک نشوند. روی میز کار آرد بپاشید و ماسک ها را با وردنه به شکل گرد و نازک باز کنید. ساچ یا یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و سپس هر خمیر را که باز می کنید روی ساچ پهن کنید تا کاملا پخته شود. وقتی یک طرف خمیر طلایی شد آن را برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید سپس آن را از قالب خارج کنید و در یک لایه پارچه بپیچید تا خشک نشود، مخلوط کنید و روی نان ها بپاشید و گرد کنید. بالا نان ورز داده شده را با وردنه ورز دهید تا کاملا یکدست شود.نان باید گرم باشد تا مواد وسط آن به نان بچسبد.نان های رول شده را به صورت مورب برش داده و روی آن ها را با پودر پسته و پودر نارگیل تزیین می کنیم و کیک را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می کنیم. .
مطلب پیشنهادی
دستور پخت کیک باتنبرگ خوشمزه و شیک کیک باتنبرگ یک کیک اسفنجی شطرنجی قرمز و …
مطلب پیشنهادی
آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی …